«

»

Print denne Indlæg

Kyllingesalat!

En rest af kylling

Det første jeg lavede af mine kyllingerester var en lækker, frisk kyllingesalat. Den egner sig virkelig godt til madpakken og til frokost eller brunch med et stykke sprødt bacon.

IMG_3975

Det er simpelthen så nemt at lave, og som med tunsalat kan ingredienserne varieres som man har lyst til eller alt efter hvad der er i sæson. Jeg brugte ærter, æble, radiser og agurk og jeg synes det fungerede rigtig godt. Jeg er også ret sikker på at salaten her, er en del sundere end dem man køber i butikkerne. Jeg bruger græsk yoghurt og mayonnaise i kombination i stedet for at nøjes med mayo.

IMG_3951

Opskriften er også en nem måde at komme af med eventuelle rester af grøntsager man har liggende i køleskabet. Jeg havde f.eks. tilfældigvis de sidste 5 radiser fra mine forældres have. Det er ellers ikke normalt en ting jeg har liggende i køleskabet, men sprødheden fungerede virkelig godt!

IMG_3971

Kyllingesalat!

Ca. 100g færdigstegt kylling
1 håndfuld ærter
5 radiser
½ æble
5 cm agurk
1 dl mayonnaise
1½ dl græsk yoghurt
1 spsk hvidvinseddike
1 tsk karry
Salt og peber

  • Grøntsager og kylling skæres i små tern eller skiver. Kernerne i agurken fjernes først, så salaten ikke bliver alt for våd.
  • Mayonnaise, karry, græsk yoghurt og eddike blandes i en skål og smages til med salt og peber.
  • Kylling og grøntsager tilsættes og salaten er klar til servering med det samme.

Permanent link til denne artikel: http://xn--signedrmme-6cb.dk/kyllingesalat/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>