«

»

Print denne Indlæg

Klassisk coleslaw (day 3)!

Nu er vi næsten ved enden af serien og denne her gang er det coleslaw der er helten! Jeg er ret stor fan af coleslaw om sommeren, synes det passer rigtig godt til det meste grillmad. Lidt sødt, lidt syrligt og lidt sprødt. Igen er det en opskrift jeg har stykket sammen ved at kigge rundt forskellige steder på  nettet og ved at prøve mig lidt frem.

IMG_3211

Jeg ved ikke om  der er nogen der har gættet hvad den sidste opskrift er, men vi nærmer os med hastige skridt. Det har været så fantastisk vejr i den sidste uge, men det har næsten også været for varmt til at stå i køkkenet! Jeg har desværre ingen altan jeg kan grille på, men måske min udlejer en dag finder ud af at det kunne være en god idé 😉 indtil da må jeg nøjes med at tage andre steder hen. Glædelig sommer!

 

Klassisk coleslaw (stor portion)

½ hvidkål
5 gulerødder
1 stor spsk dijonsennep
1 tsk honning
2 + 2 spsk sukker
0.75 dl æblecidereddike
½ tsk spidskommen
2 dl græsk yoghurt
2 dl mayonnaise
Salt og peber

  • Hvidkål skæres i fine strimler og gulerødderne rives på den grove side af et rivejern. Det hele puttes i en skål og blandes godt sammen.
  • Sennep, honning, 2 spsk sukker, eddike, spidskommen, 2 tsk salt og lidt friskkværnet peber blandes og hældes over grøntsagerne. Det hele dækkes med husholdningsfilm og stilles på køl for at trække i et par timer.
  • Marinaden hældes fra grøntsagerne igen og de dækkes i stedet for af en dressing lavet af græsk yoghurt, mayonnaise, 2 spsk sukker og smagt til med salt og peber. Det bliver da nærmest ikke nemmere!

Permanent link til denne artikel: http://xn--signedrmme-6cb.dk/klassisk-coleslaw-day-3/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>