«

»

Print denne Indlæg

Chunky avocadosalat!

Simpel og lækker salat i dag, som kan laves på 10 minutter og virker super godt til grillmad. Den er simpel, med få ingredienser og avocadoen er hovedperson. Som en added bonus er den god med lidt pasta til madpakken!

IMG_3658

Jeg elsker at kunne lave lækker mad på kort tid om sommeren, det er virkelig ikke tiden til at stå og svede foran komfuret i timevis. Denne her salat er bedst med friske sommergrøntsager og hvis man er heldig at kende nogen med et drivhus, som dyrker tomater og agurker, så ville det her være min go-to opskrift!

IMG_3631

Der er en måde at gøre denne her salat endnu mere lækker og det er selvfølgelig at tilsætte ost. Jeg tror det er en naturlov at alt bliver lidt bedre med ost, i dette tilfælde frisk mozzarella. Gør jer selv den tjeneste at tilsætte lidt, så garanterer jeg en smagsoplevelse ++

Jeg har engang lært af Jamie Oliver (hvis ikke jeg tager meget fejl) at det er en god idé at have et par tomme syltetøjsglas stående i sit køkkenskab, til når man skal ryste en salatdressing sammen. Det er virkelig smart og mega meget nemmere end at lukke en meljævner (er det bare mig som synes det er unødvendigt besværligt?).

Chunky avocadosalat! 

2 store avocadoer
10 cm agurk
10 cherrytomater
3 spsk olivenolie
1 spsk balsamicoeddike
Salt & peber
Evt. en kugle frisk mozzarella

  • Grøntsagerne  og evt. ost skæres i tern (ca. 1 x 1 cm) og blandes i en skål.
  • Olivenolie, balsamico, salt og peber rystes sammen i et tomt syltetøjsglas. Dressingen hældes over salaten og den er klar til servering med det samme. Serveres evt. som forret med friskbagt brød.

Permanent link til denne artikel: http://xn--signedrmme-6cb.dk/chunky-avocadosalat/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>